besteldiensten

Een ding hebben al deze diensten gemeen: ze rijden elke week meer dan 8 uur naar gemeenten en steden in het hele land.

Liefst mét gevoel voor veiligheid

Stel, je werkt bij een meubelzaak. En je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van de bestelling van een klant. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het gewenste resultaat door deze klant: de goederen die heelhuids aankomen op de bestemming. Je begrijpt de context; je dient zin voor verantwoordelijkheid te hebben. Want je levert een flinke bijdrage in de klanttevredenheid van het hele cliënteel. Zelfs kleinere producten worden soms door besteldiensten gebracht. BackgammonShop.be brengt hun grote producten vaak met dit soort diensten aan huis, en doet dit niet alleen omdat het sneller is, maar ook omdat het beschadigingen aan hun duurste producten een pak zeldzamer maakt.

Weinig ruimte voor stress

Onervaren werknemers krijgen soms stress wanneer ze met al die waardevolle goederen over de snelweg moeten. De bestel- of vrachtwagen (soms gewoon een ludospace, als je pech hebt!)zit tjokvol spullen. En dan is er weinig ruimte voor stress, natuurlijk!

Variërende job

Al bij al blijven de beroepen van onderhouds- en besteldiensten een variërend profiel hebben. Mensen die onderhoudswerken uitvoeren in een woning van een bepaalde klant, krijgen te maken met verschillende huizen, appartementen en vooral: mensen. In de meeste gevallen gaat het om arbeiders die vooral ’s morgens met de onderhoudsmachines en dergelijke naar een klant moeten, om ’s avonds terug naar huis of hun vaste werkplek te rijden.

ludospace